MENU

jahrestreffenDK04              

  Træfoverblik

 

 38. Internationale ALT-OPEL træf 2009, i Schweiz – 3380 Wangen an der Aare

 

 

 

I byen Wangen 

På træffets område 

Ved fredagens udkørsel

 

Cykler fra Holland

Modtagelse af deltagerne 

 

  

  

Velkommen til Schweiz 

  

  

  

 

Velkomsttale fra

Klaus Pümpin,

ALT-OPEL IG præsident, Schweiz 

Kære ALT-OPEL venner,

i sommeren 2007 afholdte sektionen Schweiz deres nationale træf i Wangen an der Aare. Allerede i løbet af dagen blev jeg spurgt af byskribenten Peter Bühler, om også et internationalt træf ville være mulig i Wangen. Tilfældet ville, at tidsrummet for træffet i år 2009 med kort varsel blev fri, og derfor søgte byen Wangen an der Aare om at afholde træffet.

 

Wangen ligger trafikmæssigt meget godt: Ved foden af Jurabjerget direkte ved floden Aare. Kommende fra Basel tager det 45 minutter, fra Zürich en time og fra Bern 30 minutter at nå.  

 

På grund af skibsfarten blev Wangen allerede flere århundreder tilbage en vigtig omslags- og fordelingsplads for salt og alle mulige andre goder.

 

Træfpladsen ligger meget tæt ved den historiske bymidte. Vi vil kunne parkere vores oldtimere på et militærområde.

 

Festteltet ligger kun to minutters fodmarsch herfra.

Det samme gælder også for campingsområdet. Den indhegnede parkeringsplads låser vi af fra midnat til morgengry. I nødstilfælde kan man selvfølgelig til hver tid få adgang til sin bil, omend i følge af en hundepatrulje.

 

 Det vante program ændrer vi ikke på. Torsdag er ankomstsdag, om aftenen vil vi på Alt-Opel parkeringspladsen kort byde jer velkommen. Almene meddelelser fra organisationsteamet kan vi ved denne lejlighed give videre til jer.

 

Om fredagen finder udkørslen sted. Om aftenen er der underholdningsprogram i festteltet med bandet Calimeros, som er kendt i Tyskland og Holland.

 

Om lørdagen finder byttebørsen som vanligt sted. For dem, som hverken søger eller sælger dele, er der et kontrastprogram. 

 

Festaftenen i det store festtelt vil udover taksigelser og lykønskninger byde på underholdning.

 

Selvfølgelig sørger vi gennem hele arrangementet for forplejning. Organisationsteamet byder allerede nu alle Alt-Opel ejere, familier og venner hjerteligt velkommen og glæder sig til at kunne tilbringe fire uforglemmelige dage sammen med jer.

 

Vi ønsker alle en sikker, defekt- og ulykkesfri rejse til Schweiz. På vegne af organisationsteamet, hjertelige hilsener fra  

 

Klaus Pümpin *2836 

 

Indbydelsens forsidebillede er en gave fra ALT-OPEL IG Schweiz medlem

Andreas Stulz *1375 

 
Mange tak Andi

 

 

An der Aare

Ascona C i den gamle del af byen 

 Vores klubbutik om lørdagen 

 

  Rekord C i smuk omgivelse

Solotårnet, kun ca. 10km væk


zurück  Træfoverblik

Datenschutzerklärung | Impressum | Disclaimer